Home  /  Diensten  /  Websites

Doeltreffende websites

Aantrekkelijk, gebruiksvriendelijk en effectief. Volgens ons moet een website aan die kenmerken voldoen.

Banner websites

Websites die zorgen voor groei

Laat je nieuwe website maken door Reclamebureau Ultrax. Aan de hand van je doelstellingen gaan we aan de slag met een website die geheel op maat gemaakt wordt voor jouw bedrijf. De navigatie en klantreis wordt uitgestippeld voor een optimaal resultaat. Alle websites die we maken zijn geschikt voor elk apparaat. We hebben een mobile-first aanpak omdat het grootste deel van het webverkeer uit bezoekers via mobiele apparaten bestaat.

Koppelingen

Met de integratie van Google Analytics kun je precies meten hoeveel bezoekers er op de website komen. Ook zijn er diverse andere koppelingen mogelijk, zoals de betaalmethodes van Mollie voor webshops, WhatsApp, de Meta Pixel voor het tracken van je social ads en andere integraties.

Vindbaarheid

Alle websites worden bij oplevering standaard aangemeld bij Google. Zo is je website vindbaar in de populairste zoekmachine. Ook is het mogelijk dat we een uitgebreide zoekmachineoptimalisatie (SEO) uitvoeren. Dit is mede afhankelijk van jouw doelstellingen.

Hosting & updates

Voor jouw nieuwe website bieden we betrouwbare hosting met dagelijks een backup, e-mail, SSL-certificaat en 99,99% up-time. Ook zorgen we ervoor dat we website up-to-date blijft.

WordPress

Een website die naadloos aansluit op jouw huisstijl met de techniek van WordPress.

E-commerce

Verkoop jouw producten online en ontvang betalingen via iDEAL, Creditcard en meer.

Responsive

Mobile first, jouw website werkt perfect op alle devices: mobiel, tablet & computer.

Enkele voorbeelden

Opdrachtgevers

Klaar om je bedrijf een boost te geven?