Home  /  Diensten  /  Marketing

Krachtige
marketing

Geef naamsbekendheid, leads en conversies een boost met slimme en pakkende marketing campagnes.

Banner marketing

Bereik & verras jouw doelgroep

Naamsbekendheid, leads en conversies. Wat het doel ook is, wij draaien complete marketing campagnes voor je. We denken na over de content, doelgroep en maken een planning om zo veel mogelijk doelen te behalen. Consistentie staat bij ons centraal. Elke reclame-uiting ligt in de lijn van jouw huisstijl en boodschap voor een optimale herkenbaarheid en beleving. Afhankelijk van de doelgroep, budget en doelstelling wordt een afweging gemaakt welke kanalen het beste bij de campagne passen.

Social Media

Wil jij meer uit je social media kanalen halen? Wij verzorgen campagnes op alle socials, denk hierbij aan Facebook, Instagram, LinkedIn & TikTok. Ook is het mogelijk om het onderhoud van jouw socials uit handen te geven zodat je wekelijks op de tijdlijn van jouw klanten verschijnt.

Google

Met slimme advertenties sta je op een hogere positie in Google. Dit resulteert in meer klikken naar je website en dus belangstelling in jouw bedrijf. Naast deze advertenties (SEA), is het ook mogelijk om jouw website te optimaliseren voor Google (SEO). Dit doen wij uitsluitend voor websites die wij in beheer hebben.

Nieuwsbrieven

Heb je al een e-mailbestand van je klanten of wil je deze gaan opbouwen? Hiervoor bieden wij verschillende oplossingen. Periodiek sturen we een nieuwsbrief naar je klanten. Bind je (potentiële) klanten en verhoog hiermee de omzet. Met een slim formulier op de website kun je nieuwe inschrijvingen genereren.

Multi-channel

Groots uitpakken? Dan adverteren we via verschillende kanalen.

Content

Content is king! Met goede advertenties gaan we scoren bij jouw doelgroep.

Analytics

Meten is weten! Via onder andere Google Analytics houden we alle prestaties bij.

Enkele voorbeelden

Opdrachtgevers

Klaar om je bedrijf een boost te geven?